1 jaar Zeven&80

Een feestmaand, met elke week één van onze favoriete producten in de aanbieding. Een heerlijke treatment upgrade bij een kleurbehandeling. En.. de gehele maand 10% korting op onze lijn van SebMen!

Omdat Zeven&80 officieel bestaat sinds 1 april 2018, een jaar geleden dus.

Wat begon als een vraag, zou ik het kunnen? Zal het de juiste uitdaging voor me zijn? Is nu mijn droomsalon geworden. In Australië, echt al meer dan een jaar geleden, damn wat gaat de tijd snel, werd mijn vraag een idee. Kreeg het vorm, werd ik geïnspireerd en ontwikkelde het zich tot een droom. Een droom die niet veel later werkelijkheid werd. Hoe snel kan het gaan? Nog geen week thuis en Zeven&80 stond al ingeschreven bij de KvK, een paar dagen later had ik al diverse winkelruimtes bekeken en 3 weken later had ik al de sleutel van het allerleukste pandje van Oldenzaal. Na een aantal weken klussen, inkopen en genieten van het creëren stond dan eindelijk de opening gepland.

En toen… leek de wereld even stil te staan. Ik begon deze blog vrolijk en opgewekt en wou het vooral alleen maar positief houden. Omdat ik zo ontzettend dankbaar ben dat Zeven&80 is geworden wat het nu is. Maar tegelijkertijd kan ik het niet loskoppelen van wat er is gebeurd, het verlies van mijn moeder. Mijn moeder, die de opening helaas niet mee heeft mogen maken. Mijn leven veranderde voor even in een rollercoaster. Mijn karretje ging door heftige loopings en kurkentrekkers, maar rijd nu gelukkig weer rustig verder met af en toe een scherpe bocht. Gelukkig reden er ontzettend lieve mensen met me mee die me stevig vast hielden als ik dacht uit het karretje te vallen.

Door de vele lieve kaartjes, steun, begrip en ruimte ben ik langzaam begonnen met werken eind juni. En YES, daar kreeg ik veel positieve energie van. Energie om verder te gaan. Zoveel energie dat mijn agenda drukker en drukker werd. Zo druk, dat ik mezelf een verjaardagskado gaf. Op mijn verjaardag, 16 oktober, is Lotte “mijn team” komen versterken. En ze is nu, bijna een half jaar later, onmisbaar geworden. Aankomend weekend gaat mijn karretje weer door een scherpe bocht, of misschien lijkt die scherper dan ie is. Lotte zal de salon alleen runnen, waarin in haar natuurlijk 100% vertrouw. Loslaten noemen ze dat toch? Het zal wel een flauwe bocht worden..

Komend jaar zullen we ons verder ontwikkelen, we hebben al een aantal leuke trainingen op het programma staan. We zijn aan het brainstormen voor de volgende feestmaand, juli, als ook één jaar geopend zijn.

En we bruisen van de energie om iedereen zelfvertrouwen te geven en een look die echt bij je past.

Mijn doel: volgende jaar een blog schrijven over het 2 jarig bestaan van Zeven&80 met nog meer energie!!

Liefde voor jullie, dat jullie Zeven&80 lieten groeien!

Let’s celebrate & create!

Xx Bernadette