ALMOST 2020

De laatste, lange week voor kerst is begonnen. Nog een paar dagen knallen en het is zover. Voor sommigen de mooiste tijd van het jaar, voor sommigen een heftige tijd.

Om deze tijd voor arme gezinnen/ouderen, iets te verzachten is er een loterij gaande in de salon, waarvan de opbrengst naar Impuls gaat. Er zijn alle leuke prijzen uitgegaan, maar er zitten ook nog super leuke prijzen in. Wil je meedoen en heb je geen afspraak in de salon? Kom gerust langs, iedereen mag meedoen!

Jullie hebben het vast al van ons gehoord, of gezien via onze social media. Anke blijft! Yeaaaaaahj!! In 2020 zal ze op dinsdag en zaterdag voor jullie klaar staan. En af en toen op donderdag.

Even een reminder, we zijn gesloten in de kerstvakantie. Na onze drukste dagen hebben gaan we even met onze beentjes hoog. Om weer op te laden voor 2020. We zijn 3 januari weer aanwezig in de salon.

Er zijn nog enkele open spots komende dagen, mocht je nog graag een afspraak willen voor de feestdagen. Deze zijn online te boeken, maar bellen mag natuurlijk ook naar 06 45420581.

We zijn donderdag en zaterdag langer geopend en maandag de 23e zijn we extra aanwezig.

Volgend jaar, 2020 komt er een prijsverhoging . Onze lonen stijgen, hopelijk die van jullie ook, en onze vaste lasten stijgen. Eind december zal onze nieuwe prijslijst online staan. En we zullen zoals je van ons gewend bent, altijd een prijsindicatie vooraf gaand aan je behandeling geven.

We gaan nog even knallen de in de laatste dagen van 2019. Jullie ook?

Zien we je niet meer in de salon dit jaar? Dan wensen we je een liefdevolle, stressloze kerstdagen. En voor 2020 veel geluk, gezondheid, maar vooral veel liefde.

Cheers!!