FIRST, THANK YOU!

Lieve jullie, 

bedankt voor al jullie lieve berichtjes, kaartjes en bestellingen. Hartverwarmend! We zijn heeeeel blij met jullie als klant! 

Deze blog, ik typ dit gedeelte als laatst, is een lekker onsamenhangend verhaal. Een beetje zoals mijn dagen nu zijn. Tijd genoeg, maar ze vliegen voorbij en aan het eind van de dag weet ik niet meer wat ik ‘s ochtends heb gedaan. 1000 ideeën, genoeg te doen, maar niets uitgevoerd. Herkenbaar?  Best relaxed dus.

It’s beginning to look a lot like…. F*CK THIS!

Jaah, jullie lezen het goed. Het staat groot op ons raam. Ik word er zelfs in de stad al op aangesproken. Als ik met Melby aan het wandelen ben. Gelukkig zijn het allemaal leuke reacties. Heb jij het al gezien? 

Terwijl ik dit typ, ik zit in de salon, zie ik mensen even stilstaan om het raam te bekijken, ze gniffelen en lopen verder. Ik hou er wel van, een beetje reuring, net over dat randje, net als onze “zweetspleet” afgelopen zomer. 

Wie had dat een jaar geleden gedacht he, dat we gewoon uitgerust de feestdagen ingaan. Dat het überhaupt mogelijk zou zijn niet te mogen werken voor kerst. Over een jaar of wat, als dit alles voorbij is, verlangen we misschien wel weer naar deze rust voor de feestdagen. 

Af en toe kom ik iemand tegen, iemand die als een kip zonder kop door de supermarkt sjeest, luidruchtig schreeuwt dat er een extra kassa open moet en volgens als eerste bij de nog net niet open kassa is. Nadat ze toch wel erg duidelijk heeft gemaakt dat het toch echt allemaal te lang duurt. En er is geen haar op haar hoofd die eraan denkt om een man met maar 2 dingen in zijn kar voor te laten gaan. Kerststress? Ik wens het niemand toe en hoop dat jij net als ik, relaxed de kerst tegemoet gaat. 

Onze december loterij voor de verjaardagsbox zal in januari, als we weer open mogen, gewoon doorgaan, tot alle prijzen eruit zijn. Dus hou allemaal de kerstgedachte nog even vast, totdat je weer bij ons geweest bent. 

Om de kerstgedachten vast te houden zijn wij doorgegaan met goede daden. Zo hebben we in en rondom Oldenzaal “achterlatertjes” verspreid, om de gelukkig vinder een glimlach te bezorgen en fijne feestdagen te wensen. En dat is gelukt, we hebben al meerdere lieve berichtjes gekregen. 

En nog een goede daad, vind ik zelf. Afgelopen week stond ik in de supermarkt en hoorde ik een oud vrouwtje vragen naar een pen. Een medewerker wees haar een doosje pennen aan. Het vrouwtje vroeg hoeveel pennen erin zitten, 24 stuks, ze vertelde dat ze er maar 1 nodig had en vroeg zich hardop af wat ze met 24 pennen moest. Hmm dacht ik, ik begon in mijn zakken te voelen en deed net alsof ik een pen zocht. Ik heb echt nooit een pen in mijn zak, maar dacht misschien snapt de medewerker mijn hint. Ik vertelde het vrouwtje dat ik helaas geen pen bij me had, maar dat ik haar anders mijn pen had gegeven. Waarop ik de medewerker aan keek en na een paar seconden viel het kwartje. Hij pakte zijn pen en gaf het oude vrouwtje zijn pen. 

En jij, heb jij ook al een goede daad verricht?

Ik ga de komende dagen nog even verder met goede daden, bezorgen en ideeën uitwerken. 

Morgen, woensdag ochtend is het mijn beurt, ik ga weer op pad om producten, kadobonnen en uitgroeikitjes te bezorgen. Dit keer zonder helmpje, haha.

Heb je nog iets nodig, stuur dan een berichtje dan kom ik bij je langs.

Voor nu, wens ik jou stressloze, relaxte, gezonde en vooral liefdevolle kerstdagen!

Liefs, Bernadette