HAPPY 2020

Yeah, het is weer tijd om terug te blikken. Op social media zie ik de laatste dagen veel, heel veel momenten en gebeurtenissen uit 2019 voorbij komen. Ik zal het jullie niet aan doen om een opsomming van alle gebeurtenissen van 2019 te posten. Maar heb wel een paar kleine mededelingen voor 2020. Voor ik jullie een fantastisch 2020 wens.

Ik begin maar direct met de minst leuke. Onze prijzen zijn gewijzigd. Onze vaste kosten stijgen, de lonen, eigenlijk alles wordt duurder. Dus daarom onze behandelingen ook. Onze nieuwe prijslijst staat online. En zoals je van ons gewend bent, zullen we jou voor elke (kleur)behandeling vertellen wat de kosten zullen zijn.

Iets beter nieuws, we hebben het al eens verteld, onze openingstijden zijn ook gewijzigd. We starten nu om 9:00 in plaats van 9:30. Dus voor de early birds.

Nog beter nieuws, onze website werkt weer zoals het hoort. Binnenkort komen er een paar aanpassingen, zodat het nog makkelijker wordt voor jullie om online af te spreken. Zijn er dingen waar je tegen aanloopt bij het online afspreken? Let us know. We willen het voor jullie zo makkelijk mogelijk maken, dus feedback is altijd welkom.

Nou, dat was hem dan voor 2019. Ik wens jullie een knallend, spetterend en sparkelend uiteinde en een fantastisch 2020 vol liefde, groei en fantastisch haar!

Liefs, Bernadette