BLOGSBlogHerfst, onstuimig en veranderlijk!

Herfst, onstuimig en veranderlijk!

Ineens hoor ik de bladeren van de grote kersenboom in mijn tuin ritselen. Een heftige wind blaast door de takken van de boom en laat ze van links naar recht, van boven naar beneden bewegen. Het geritsel klinkt heerlijk. Ondertussen zie ik heftige regendruppels het raam bedekken. Weg dromend kijk ik naar de dansende bladeren, bewegende takken en de zon die langzaam door de regendruppels zijn weg naar mijn gezicht vind. Herfst, het is begonnen, mijn favoriete seizoen.

Een seizoen vol onstuimigheid, veranderingen en kleurrijke taferelen.  Niet alleen in de fashion- en hairindustry veranderd er veel. Ook bij mij in de salon zal er iets veranderen.

Wat zijn grote trends voor de seizoenen waarin de temperatuur daalt? Als we kijken naar haar gaat het er vooral om dat we uitstralen wat we willen zijn. Onze puurste vorm van onszelf zijn. Niet afgevlakt, maar met veel textuur en dimensie. Hmm.. Klinkt dit wazig?

   

Het gaat erom dat je bent wie je wilt zijn. Als we naar onszelf of andere mensen kijken, lijkt het van een redelijke afstand één geheel, één kleur. We zijn dan allemaal gelijk, monochroom. Komen we dichterbij dan zien we definitie, textuur en kleurdimensie. We zijn onze eigen, unieke zelf. Dit effect zien we terug in zowel hairtrends als op de catwalk.  De kleuren zijn ton sur ton, maar toch met veel textuur en dimensie.  Het haar lijkt van een afstandje één kleur, maar kom je dichterbij dan zie je strategisch geplaatste kleuraccenten die contrast creëren.  Mooie blendingen van kleur met verschillende niveaus van intensiteit. Begint het bij jou al te kriebelen?

En nu….. THE BIGGEST CHANGE!  Vanaf 16 oktober zal ik niet meer altijd alleen zijn in de salon. Er komt versterking, jeaaahj!  Wie mij komt versterken houd ik nog even geheim, nog even, komend weekend zal ik het jullie vertellen.

Wat betekend dit voor jou? De kans dat je last minute of dezelfde week een afspraak kunt krijgen wordt vergroot. Hoe fijn is dat, dat je niet meer zolang hoeft te wachten op een afspraak. Je mag natuurlijk altijd je voorkeur aangeven, als je special door, in dit geval, mij geholpen wilt worden.  Of misschien wil je juist bij mijn nieuwe collega, who knows!

Mijn nieuwe collega wordt deze, volgende en de week erop getraind. Getraind om een kopie van mij te worden.

Neeee, grapje. Mijn collega’s van Wella en ik zullen er voor zorgen dat ze op de hoogte is van trends, technieken, consultation and many more. Zodat we dezelfde visie hebben en jouw kunnen laten stralen.  Ooops.. nu heb ik verklapt dat het een ‘ze’ is. Ach, dat is ook geen geheim.

Komende week staan er ook een aantal leuke evenementen op de planning. Zo zal ik woensdag 26 september tijdens de Fashion Night Out in Oldenzaal bij Zand. staan. Omdat bij een perfecte outfit natuurlijk ook perfect haar hoort. Deze avond sta ik klaar om samen met jou te kijken wat nou echt bij jou past qua haar, kleur en coupe, jouw puurste zelf. Kom gezellig langs, we hebben lekker hapjes en…. drankjes!

Donderdag 27 september verzorg ik het haar voor een modeshow tijdens de Ladies Nights bij Keet’n Zwart. Helaas voor jullie is deze avond uitverkocht. Lucky you, als je kaartjes hebt.  Natuurlijk zal ik hiervan foto’s maken, zodat jij, mocht je geen ticket hebben, toch een beetje kunt meegenieten.

En als laatste, nouja, voor nu, 10 oktober is er een Womans Night Out in de Bond, waarvan de opbrengt naar het goede doel “Stichting Haarwens” gaat. Fantastisch toch. Georganiseerd door de Lions BOCA. Voor deze avond zijn we nog opzoek naar een model die haar of zijn haar wil doneren. Je word dan gratis geknipt door mij. Ben of ken jij iemand met lang haar die dit zou willen? Please let me know!

Heerlijk, de zon is terug, de bladeren bewegen kalmpjes en de onstuimigheid is voorbij, maar voor hoelang?

Ik houd jullie op de hoogte als het weer onstuimig wordt.

Enjoy the crazy ride called Autumn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 − veertien =