IT’S THAT TIME AGAIN!

Voelt het voor jullie al zo, zo kerstachtig? Om eerlijk te zijn, als je mij zegt dat het april is geloof ik je ook. Maar toch is het al bijna zover. Deze week hebben we de kerstboom opgezet en heeeeel veeeeel kadootjes ingepakt voor onze jaarlijke kerstloterij. Dit jaar is het goede doel de Verjaardagsbox Oldenzaal. En jaaaah, daar hebben we het 2 jaar geleden ook voor gedaan, maar ik vind het zo’n goed doel dat we het gewoon nog een keer doen. En wie weet volgend jaar wel weer.

Er zitten dit jaar, tot nu toe, alleen kado’s van ons in. Kadobonnen, heerlijke producten, leuke gadgets en leuke upgrades voor jouw behandeling.

Waarom alleen kado’s voor ons? Omdat het niet fijn voelt om in deze onzekere tijd andere ondernemers het gevoel te geven iets goeds te moeten doen terwijl ze het zelf misschien net redden. Maaaaaaaar, ben je ondernemer en wil je mee helpen? Graaaaaag!

Je kunt dit jaar weer voor €2,– een lootje kopen en de gehele opbrengst gaat dus naar de Verjaardagsbox. Do good, feel good!!

Even een reminder, ook dit jaar zijn we zijn gesloten in de kerstvakantie. Na onze drukste dagen hebben gaan we even met onze beentjes hoog. Om weer op te laden voor 2021. We zijn 5 januari weer aanwezig in de salon.

Er zijn nog open spots komende weken, mocht je nog graag je haar gedaan willen hebben, wees er optijd bij, vooral als je ook gekleurd wilt worden. We zijn allemaal extra uren aanwezig, maar vol = vol.

Deze zijn online te boeken, maar bellen mag natuurlijk ook naar 06 45420581.

Volgend jaar, 2021 komt er een prijsverhoging . Onze lonen stijgen, hopelijk die van jullie ook, en onze vaste lasten zijn flink gestegen door alle Covid-19 maatregelen. Eind december zal onze nieuwe prijslijst online staan. En we zullen zoals je van ons gewend bent, altijd een prijsindicatie vooraf gaand aan je behandeling geven.

Dit is het voor nu, blijf gezond en lief voor elkaar lieve mensen! Tot snel!

Veel liefs,