NEWS & TRENDS

Herfstkleuren verschijnen om ons heen, de dagen worden korter en er lijkt een serene rust te komen. Rust, nouja rust, een luchtige plannen voor ons. Er is weer ruimte in onze agenda, heel fijn, want onze wachttijd van een paar weken is weg.

Anke is sinds 2 weken bij ons. Super fijn! Ze helpt ons tot en met de kerstdagen. Zodat wij rustig, zonder druk verder kunnen zoeken naar een leuke collega. Fijn, fijn!

En ook een leuk nieuwtje.. Lotte is morgen (16 oktober) exact 1 jaar bij ons. Njah, ons, bij Zeven&80! Maar het voelt als ons. En ja, alle feiten zijn waar, het voelt nog als gisteren dat ze binnenstapte op haar eerste werkdag, time flies he…

Even terug naar de herfstkleuren en trends. Als we kijken naar de looks voor komend seizoen zien we Dimensional Purple, Pure Auburn, Golden Yellow & Layered Blonde.

Dimensional Purple is een trend met mooie, volle, diepe violettinten met veel accenten rondom het gezicht. Pure Auburn heeft veel aardachtige bruintinten met gerijpte kopertinten en draagbare roodtinten. Ook zien we hier geen geel koper, maar mat koper, net even anders. Golden Yellow, alsof de zon je haar verwarmt heeft. Layered Blonde, zowel warme als koele blonttinten. Maar dan nu vooral de aanzet koel en warme lengten en punten.

Qua cut & styling zien we flowy hair. Glad, glanzend, maar ook textuur op een rustige manier. We zien korte coupes, een bob net onder de oren met veel luchtigheid. Maar lang, omlijstend om het gezicht met lagen.

GHD heeft de perfect tools om deze looks te maken. En… we hebben enkele nieuwe tools, zoals de ORACLE en GLIDE HOT BRUSH. Kom ze gerust testen, you will love them.

TIP! Onze agenda voor de kerstdagen begint al aardig vol te stromen, wil je graag met mooi haar bij het kerstdiner zitten, maak dan tijdig je afspraak. We stellen liever niemand teleur, maar vol is vol.