Thank you and I need you!

First…

Bedankt lieve mensen, voor jullie vertrouwen en goede energie! Ik heb het al eerder gezegd, maar kan het voor mijn gevoel niet vaak genoeg herhalen. Zonder jullie lieve woorden, goede gesprekken, humor en vertrouwen was mijn droom niet zo snel gegroeid en gaan bloeien. THANK YOU!

Second..

Wat doen we met kerst? Een vraag die we het liefst lang uitstellen, omdat de zon nog schijnt, de bladeren nog aan de bomen zitten en we vorige week nog in onze korte broek konden rondlopen.

Sorry to bring it to you.. Maar wij zijn ook al bezig met onze kerstplanning. Om eerlijk te zijn, al een tijdje. En om nog eerlijker te zijn. Er zijn al dagen dat we bijna geen plek meer hebben. Dus, als je er aan toe bent om er over na te denken, over die ene heftige vraag. Vergeet dan niet op tijd je afspraak te plannen. Voor jou niet fijn als er geen plek meer is, voor ons niet om jou te moeten teleurstellen.

Second second..

Omdat ik vaak hoor dat de kadootjes die je overal krijgt met kerst ergens in een la, ton of bij de buren belanden. Heb ik besloten om iets voor een goed doel te doen. Omdat mijn moeder, toch wel mijn voorbeeld, zich altijd onvoorwaardelijk inzette voor goede doelen, is het nu mijn taak dit, voor zover ik kan, over te nemen. Het idee spookte al een tijdje door mijn hoofd en toen een oproep van de “Verjaardagsbox Oldenzaal“ voorbij kwam, twijfelde ik geen moment.

Ik zit te denken aan een soort loterij, lekker old school! Maar sta open voor ideeën. Dus… lieve mensen, heb jij een goed idee, een donatie in welke vorm dan ook of wil je graag helpen? Bel, mail of app me!

Last…

Woensdag 24 oktober sluiten we om 13:30. Het is één van die vele eerste keren, waarbij ik graag tijd met mijn familie door breng.