BLOGSBlogTime for some changes!

Time for some changes!

Yes!! We hebben een paar nieuwtjes en veranderingen.

Het is gelukt, een nieuwe collega te vinden. Danique komt ons team versterken vanaf 1 december. Yeaah, dat betekend weer ruimte in onze agenda voor de feestdagen. Dus.. heb je je kerstafspraak (het is al over 6 weken) nog niet gemaakt, het kan nog/weer.

Danique komt uit Hengelo en heeft bij ons haar nieuwe uitdaging gevonden. Ze wordt de komende 2 weken getraind bij Zeven&80, zodat net als onze neuzen, ook haar neus dezelfde kant op staat. Ze is al een topper, wat fijn is, we hoeven haar alleen maar te finetunen op de Zeven&80 manier. Ze zal in december op dinsdag, woensdag en zaterdag aanwezig zijn. Vanaf januari ruilt ze dinsdag in voor vrijdag.

Vanaf januari zullen onze openingstijden ietsje veranderen. We zullen ook door de week open zijn om 9:00 ipv 9:30. Dus voor de vroege vogels.. De koopavond op vrijdag blijft, Danique is dan ook aanwezig, dus meer ruimte. Alleen zullen we op donderdag een uurtje eerder sluiten, namelijk om 18:00 ipv 19:00.

Lotte zal vanaf januari op donderdag om 9:00 haar werkdag starten ipv 12:00. Woensdag blijft haar vrije dag.

Goede doelen, ik (Bernadette) steun ze graag. En daarom doen we ook dit jaar geen kerstkadootjes, maar zamelen we geld in om eenzame en arme gezinnen in Oldenzaal te helpen. Samen met de Zakenzusters en Impuls regelen we iets leuks en iets lekkers zodat eenzame en arme gezinnen ook een gezellig kerstdag hebben.

Zoals vorig jaar zal er weer een old school loterij zijn, waar je voor €2 een lootje kunt kopen. We hebben natuurlijk zelf leuke prijzen, maar extra prijzen zijn altijd welkom. Heb jij iets leuks dat we mogen verloten? Graag!

En als laatste nieuwtje, nouja nieuwtje, we hebben vakantie van 24 dec om 14:00 t/m 2 januari. 3 januari zullen we weer voor jullie klaar staan, opgeladen!

Nou dit zijn voorlopig onze nieuwtjes en veranderingen.

Have a colourful day!