Vol liefde..

Ooooops.. afgelopen december beloofde ik jullie en blog vol liefde. Nu 3 maanden later is ie dan eindelijk klaar. Sorry, sorry, sorry voor de vertraging.
Ok, misschien niet alleen maar liefde, ook een aantal updates.

Als eerst, wisten jullie dat Zeven&80 bijna 1 jaar bestaat? Sinds 1 april 2018 staan we officieel geregistreerd bij de KvK. En is mede dankzij jullie vertrouwen een succes geworden. Wil je weten hoe we dat gaan vieren? Dat laten we jullie snel weten via onze social media accounts.

In juli doen we het nog een keertje dunnetjes over, omdat we dan 1 jaar geopend zijn. Maar hierover later meer, veel meer.

Nu over de liefde, WEDDING SEASON is COMING! Hoeveel meer liefde wil je hebben? Er worden al veel afspraken gepland door de bruidjes en bruiloftsgasten. Dus ga je trouwen of ben je uitgenodigd voor een liefdesfeest? En wil je feestelijk haar die dag? Plan op tijd je afspraak om teleurstelling te voorkomen. En ja, het is mogelijk dat we vroeg. Want we snappen dat het stressen kan worden als je pas om 9:30 bij ons terecht kunt en om 9:45 in de kerk moet zitten.

Fardau Blom, met liefde voor make-up, komt ook graag langs om jullie te voorzien van een prachtige make-up. Ook zij wordt veel geboekt, dus boek voor het te laat is!

Sinds eind februari kun je nu ook je wenkbrauwen laten harsen, epileren en kleuren door Lotte. Ze is ook schoonheidsspecialiste en heeft een liefde voor wenkbrauwen. Als je haar vraagt, begint ze te stralen van oor tot oor. Try it!!

Dit is makkelijk bij te boeken bij je behandeling. En ook online te boeken.