Zomer en vakanties!

Yeaaahj, het is EINDELIJK zomer. Heerlijk weer de BBQ aan, zonnebaden bij het zwembad en lange avonden op het terras. We love it. Maaar bescherm jij jezelf wel goed tegen de zon? Of beter gezegd, bescherm jij je haar wel goed tegen de zon? Want niet alleen je huid heeft bescherming nodig. UV straling vervaagt zowel natuurlijke als kunstmatige pigmenten in je haar.  Zout, zeezout, verwijderd lipiden uit je haar. En chloor vervaagd je kleur en kan je haar poreus en breekbaar maken.
Daarom is het erg belangrijk je haar te beschermen tegen invloeden op vakantie en natuurlijk ervoor en erna. Onze System Professional Solar lijn speelt hier perfect op in en helpt jouw haar de zomer door. En…. het ruikt ook nog eens heerlijk!

De salon zal deze zomer gewoon geopend blijven, met af en toe een dag dat we gesloten zijn i.v.m onze vakantie’s. Maar dit zullen we jullie op tijd laten weten.

Wel willen jullie meegeven en vragen om op tijd een afspraak te plannen. Om teleurstelling te voorkomen. De wachttijd is helaas nog steeds ietsje langer dan je van ons gewend bent. Maaaaar, hopelijk komt hier binnenkort verandering in. We houden jullie op de hoogte.

Ook zullen we vrijdag 7 juni gesloten en onbereikbaar zijn wegens omstandigheden. Bedankt voor jullie begrip hiervoor.