BRANDS

Al meer dan 135 jaar biedt Wella innovaties en services waarmee haarstylisten hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.
Het verhaal van Wellaf begint in de 19e eeuw in Duitsland, met de visie en de passie van één kapper, Franz Stroher… Meer lezen, check wella.com

I imagine we can change the world, one head, one face or one body at a time.”
Geri Cusenza
Founder, Sebastian Professional

Sebastian is ontstaan uit een visie van schoonheid zonder grenzen. Ze denken buiten de lijnen van ons vak en volgen hun artistieke ambitie tot het uiterste. Ze creëren nieuwe mogelijkheden voor zelfexpressie.

In 1974 ontketende een groep gepassioneerde wetenschappers van Wella een revolutie in de professionele haarverzorging door transformatieve prestaties voorop te stellen. Hun doorbraak: emulsies met ultralichte formules die het haar niet overbelasten, producten die in synergie werken om gepersonaliseerde behandelingen te kunnen creëren.

In 2001 zorgde GHD voor een revolutie binnen de styling industrie met de lancering van de eerste GHD stylers. Met de geavanceerde ceramic heath technologie werd steil en glad haar dat de hele dag in model blijft, geïntroduceerd. Sindsdien werkt GHD samen met wetenschappers en topstylisten om nieuwe baanbrekende innovaties te creëren voor snelle en prachtige stylingresultaten, voor elk haartype.