Zoek jij een kapper in Deurningen die goed naar jouw wensen luistert en jou een kapsel geeft dat op jou is afgestemd? Maak dan een afspraak bij Zeven&80, de kapsalon in Deurningen. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten kapsels, van lang haar met een nonchalante slag tot een korte bob met een unieke kleur. Kom gerust eens langs en laat ons je haar veranderen in jouw droomkapsel!

De mogelijkheden van de kapsalon in omgeving Deurningen

Bij onze kapsalon in Deurningen zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze missie is om iedereen van een kapsel te voorzien dat perfect bij ze past. Een geweldig kapsel zorgt ervoor dat jij meer zelfvertrouwen krijgt en dat je gaat stralen. Iedereen is op een unieke manier prachtig en dat willen we benadrukken door jou een kapsel te geven dat laat zien wie jij bent. Wij bieden dan ook verschillende diensten aan. Je kan kiezen om je haar een opknapbeurt te geven door de dode punten eruit te laten knippen en de laagjes bij te werken. Na de behandeling oogt je haar gezond en verzorgd. Uiteraard kan je tevens bij ons terecht voor een complete haar make-over. Geen enkel kapsel en geen enkele kleur is ons te gek. Sterker nog, wij vinden het juist geweldig als je met unieke ideeën komt om ons te inspireren. We gaan dan meteen aan de slag met het creëren van jouw droomkapsel.

Wil je een afspraak maken bij een kapper in de omgeving van Deurningen?

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak bij de kapper in Deurningen. Bel ons of stuur een mail naar hair@zevenen80.nl. Tevens kan je een afspraak maken via deze website onder het kopje ‘Afspreken’. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Natuurlijk mag je ook contact opnemen als je vragen of ideeën hebt.