Je haar is een belangrijk deel van je uiterlijk. Als je haar goed zit voel jij je zelfverzekerd en mooi. Dat gevoel wil je natuurlijk elke dag hebben. Ben je op dit moment niet tevreden over je kapsel of heb je het gevoel dat je kapsel niet bij jou past? Maak dan een afspraak bij onze kapsalon in Oldenzaal, Zeven&80, zodat wij je kunnen voorzien van een kapsel dat helemaal bij jou past en jou laat stralen.

Welke behandelingen worden aangeboden door de kapper in Oldenzaal?

Je kan bij de kapper in Oldenzaal terecht voor verschillende behandelingen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het kapsel helemaal aansluit bij jouw wensen. Voordat we aan de slag gaan met je haar zullen we dan ook jouw wensen bespreken. Dit is vooral belangrijk als je unieke wensen hebt. Door zowel het model als de kleur goed te bespreken kunnen wij jou precies het kapsel geven dat jij in gedachten hebt. Natuurlijk kun je ook langskomen bij onze kapsalon in Oldenzaal als je enkel je haar wil laten bijknippen. Wij kunnen bijvoorbeeld de dode punten wegknippen zodat je haar weer vol en gezond oogt. Daarnaast kunnen we laagjes in je haar knippen of een pony knippen. Mocht je niet zeker weten welk kapsel mooi bij jou zal staan, dan geven wij je daar graag advies over. Wij kunnen aan de hand van de vorm van je gezicht zien welk kapsel jouw gezicht het beste uit laat komen. Tevens kunnen we advies geven over de haarkleur die past bij jouw teint en oogkleur. In onze kapsalon in Oldenzaal maken we gebruik van producten van de merken Wella Professionals, Sebastian Professional en GHD. Met de producten van Wella Professionals en Sebastian Professional verzorgen en stylen we jouw haar. GHD is één van de bekendste merken op het gebied van haarstylingtools zoals föhns, stijltangen en krultangen. Door enkel gebruik te maken van de beste merken kunnen we jouw haar optimaal behandelen, verzorgen en in model brengen.

Wat is de missie van onze kapsalon in Oldenzaal?

De missie van de kapper in Oldenzaal is niet alleen om jou van een nieuw kapsel te voorzien, maar ook om jou de beste versie van jezelf te laten zijn. Een kapsel dat jou goed staan is niet voldoende. Het is natuurlijk belangrijk dat een kapsel qua kleur en vorm bij jouw gezicht past, maar wij willen net een stapje verder gaan. Wij willen je een kapsel geven dat laat zien wie je bent en dat helemaal bij jou past. Dankzij dit kapsel voel jij je mooi en zelfverzekerd en je zal stralen door jouw kapsel. Om dit effect te bereiken bespreken wij uitgebreid jouw wensen. Wij vinden het belangrijk dat jij de salon verlaat met een geweldig kapsel waar jij dol op bent. Geen enkele wens is ons dan ook te gek. Wij kunnen je een eenvoudig en verzorgd kapsel geven, maar we gaan tevens graag aan de slag met opvallende kleuren en met de nieuwste trends. Zo kun je altijd bij onze kapsalon in Oldenzaal terecht voor het kapsel dat jij in gedachten hebt.

Maak snel een afspraak bij jouw kapper in Oldenzaal

Ben jij toe aan een nieuw kapsel en wil jij je haar onder handen laten nemen door een professionele kapper in Oldenzaal? Maak dan direct een afspraak bij Zeven&80. Je kan een afspraak maken via deze website door in het menu op ‘Afspreken’ te klikken en de stappen te doorlopen. Natuurlijk kan je ook telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Heb je vragen over onze behandelingen of heb je ideeën voor onze kapsalon in Oldenzaal? Stuur dan een mail naar hair@zevenen80.nl.