Zevenen80 staat voor u klaar

Als je een goede kapper Oldenzaal zoekt. Wij staan voor kwaliteit, service en een goede gezondheid van het haar.

Volgens veel van onze klanten vindt je de beste kapper van Oldenzaal in het centrum van Oldenzaal; in een rustige en relaxte omgeving ontvangen wij je met veel persoonlijke aandacht en een heerlijke kop koffie of thee.

Elkaars vertrouwen winnen lukt niet in een half uurtje. Daarom nemen wij de tijd, luisteren en zorgen er altijd voor dat je haar er beter uit ziet. Je kent het wel, je hebt een plaatje in je hoofd. Zo wil ik mijn haar hebben. De kappers en stylisten van Zevenen80 kijken echt naar je uitstraling, je haartype, kleur en je persoonlijkheid.

Je kunt bij ons heel gemakkelijk online uw afspraak maken via de gele button rechtsboven in. Dit kan op elk moment van de dag. Nadat je een behandeling hebt gekozen worden de mogelijkheden gelijk weergegeven met de tijden die daadwerkelijk beschikbaar zijn in onze agenda. Wanneer je de reservering hebt gemaakt, ontvangt je van ons nog een bevestiging per email. Je kunt hem dan gelijk in je eigen agenda zetten.

Zien wij je binnenkort in onze kapsalon? Kies zelf een kapper naar keuze, stel uw behandeling samen en reserveer de datum en tijd waarop je geknipt wilt worden.