BERNADETTE

Creatief – Ondernemend – Color Master – Long Hair – Dry Cutting

Yes, it’s me, geboren in 1987. Voor als je je afvraagt waar de naam vandaan komt.

Je ziet me bijna dagelijks in de salon en als ik daar niet ben, ben ik druk bezig achter de schermen. Maar het liefst ben ik bezig met haar. Ik hou van een uitdaging en ben ook graag bezig om de wereld iets mooier te maken. Van vegan haarproducten tot vrijwilligerswerk in Uganda, alle kleine beetjes helpen.

Ik wordt enthousiast van trainingen, nieuwe innovaties en limited editions. Hou van een tikje eigenzinnig. Maar wordt vooral erg gelukkig van blije klanten!

 

LOTTE

Creatief – Perfectionistisch – Allrounder – Extensions – Men’s Cut – Wenkbrauw Expert

Hai allemaal,
Ik ben Lotte. 4 jaar geleden kwam er een leuke nieuwe uitdaging voorbij en wilde Bernadette mij graag in haar team hebben. Ondertussen hoor ik volledig bij de inboedel en dat bevalt me goed. Door mijn creativiteit en perfectionisme is het kappersvak helemaal mijn ding. Ik vind het erg leuk om bij iedere klant HET perfecte kapsel aan te meten, waar een stukje haarkwaliteit echt niet in kan ontbreken. Verder zet ik extensions en zorg ik ervoor dat je wenkbrauwen weer on fleek zijn.

Het knippen van mannen is ook iets dat ik graag doe. Dit zal vast wel komen door het net iets andere gesprek dat je hebt dan met dames. Het woord allrounder past dus goed bij me. Ik zie je graag een keer bij ons in de kapsalon.

ANKE

Creatief – Humor – Allrounder – Ervaring – Short Hair – Curls

Hoi, ik ben Anke
In oktober 2019 ben ik bij m’n ‘oude’ collega Bernadette aan de slag gegaan.
Eerst zou ik haar 3 maanden uit de brand helpen. Maar het was een fijne werkplek met fijne klanten, dus ik ben gebleven! En zo werd mijn collega mijn baas.

Het vak blijft leuk en afwisselend. Altijd andere mensen, andere wensen en de mode staat nooit stil.
Ik vind het vooral leuk om een kapsel zo te maken dat het bij je persoonlijkheid past. Een passende/pakkende kleur kan ook een grote toegevoegde waarde zijn.
Eigenwijs haar knippen is ook leuk! Hoe kun je t zo knippen dat er een mooie vorm (lees:coupe) in komt die makkelijk te stylen is thuis, maar waar je ook mee kunt vlammen als je op stap gaat in het weekend.
Dan ben ik misschien wel verantwoordelijk voor een liefdesmatch.
Ja, je kunt wel stellen dat kappers een cruciaal beroep hebben.

Tot snel!

DANIQUE

Perfectionistish – Nieuwsgierig – Geduldig – Highlights – Extensions – Curls

Hi ik ben Danique,
in december 2019 ben ik bij zeven&80 komen werken. Ik kwam in een heel gezellig team terecht met een hele fijne sfeer, lucky me.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat er gelijk een mooi resultaat te zien is. Of ik er nu alleen een puntje knip of een hele kleurverandering uitvoer. Alles is mogelijk, van kleurtransformaties tot een kleur met hele natuurlijke effecten. Het is elke keer weer fijn om iemand met mooi(er) haar naar huis te laten gaan. Er komen natuurlijk steeds weer nieuwe innovaties en dat houdt ons scherp. Ook zorgt het voor nog meer afwisseling in mijn werk, waardoor ik steeds weer met een frisse blik een advies kan geven.

Hopelijk zie ik jullie snel voor mooi haar.

ANNE

Creatief – Highlights – Gezelligheid – Extensions – Curls Cutting – Allrounder

Hoi!
Mijn naam is Anne en ik werk sinds april 2023 in dit gezellige team van Zeven&80.
Het kappersvak is iets waar ik mij helemaal in kan vinden. Ik vind het gezellig om te kletsen en ondertussen jou te voorzien van een coupe waar jij helemaal blij van wordt.
Highlights is iets wat ik heel leuk vind om te doen!
Om te zien dat ieder plukje even breed is, is iets waar ik heel lekker op ga. Perfectionistisch en een tikkeltje autistisch misschien? Maar het zorgt er voor dat het perfect is!

Daarnaast ben ik extension en curl (CC1) expert en ik hoop nog veel meer te leren, zodat ik jullie op nog meer vlakken kan helpen naar mooi(er) haar.
Hopelijk zie ik jullie allemaal snel in deze gezellige salon!

AMY

Creatief – Eigenzinnig – Highlights – Long Hair – Dry Cutting

Hi allemaal!
Mijn naam is Amy, tot zo ver de nieuwste aanwinst bij Zeven&80! Begin december 2023 ben ik hier begonnen en dat bevalt heel erg goed! Wat een fijne, relaxte sfeer hangt er in de salon. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

Ik kijk graag met je mee naar het voor jou perfecte kapsel, of dat nu out of the box is of binnen je comfort zone, we bedenken wat leuks! Ik ben graag eerlijk en je zult het dan ook zeker horen als ik andere ideeën heb. Ik ben gek op highlighten en het knippen van lang haar, ik weet als geen ander hoe irritant het is als een ‘’puntje’’ opeens meer dan één centimeter wordt dus daar hoef je bij mij niet bang voor te zijn!
Wie weet tot snel bij mij in de stoel!

NAOMI

Allrounder – Vrolijk – Positief – Nieuwsgierig – Long Hair – Highlights – Balayage – Men’s Cut

Hey allemaal!!

Mijn naam is Naomi, en sinds april 2024 mag ik werken bij het gezellige team van Zeven&80!
Ik ben heel blij dat ik in deze gezellige en relaxte sfeer mag werken! Goed gesprekken vind ik heel gezellig en daarnaast krijg ik goede energie van mensen blij maken met mooi haar. Samen een plan maken en uitwerken tot iets waar jij blij van word, hoe leuk is dat? Afwisseling van mensen en verschillende types haar houdt het gewoon leuk!

Dussss hoop ik jullie snel in de stoel te hebben!

 

PIP

Salonvriend – Knuffelen – Entertainment – Cookies 

Hallo vrienden van Zeven&80,
mijn naam is Pip, 4 jaar oud. Lotte is mijn baasje en ik mag al sinds dat ik bij haar ben mee naar de kapsalon. Ik hou heel erg van knuffelen en als je binnen komt, kom ik graag even kijken wie je bent. Want ja, ik ben ook wel een tikkeltje nieuwsgierig. Wanneer je even moet wachten kom ik graag bij je op schoot zitten. En als je wil zal ik mijn speelgoed aan je showen, zodat we er samen mee kunnen spelen.

Meestal ben ik aanwezig op dinsdag en donderdag. Ik maak graag een wandeling met kinderen, de hele dag binnen zitten is niet heel goed voor me. Ik doe alles voor een lekker snoepje, maar zomaar een snoepje zal ik ook zeker niet afslaan. Ik hoop gauw met je te kunnen knuffelen.

Dikke poot van mij!