Professionele PRODUCTEN

Wij willen graag het beste voor jou en jouw haar, daarom werken we met de fijnste, professionele merken. We hebben een breed assortiment, omdat we graag alles willen bieden.

Wella Professional voor de mooiste kleuren, System Professional voor alle haar en hoofdhuid problemen. Sebastian en SebMan voor de perfecte styling. GHD voor de beste hitte tools. Original & Mineral voor de bewuste, vegan beleving. En Natural Haircompany voor de mooiste en beste hairweaves.

Benieuwd naar onze producten en welke geschikt zijn voor jouw haar? We adviseren je graag.

 

ONZE MERKEN

Wij werken uitsluitend met topmerken

WELLA PROFESSIONALS

 

SYSTEM PROFESSIONALS

 

GHD GOOD HAIR DAY

SEBASTIAN PROFESSIONAL

SEB MAN

ORIGINAL & MINERAL

 

NATURAL HAIR COMPANY

Extensions

Natural Hair wordt door middel van de revolutionaire Hairweave-technieken ingezet. De inzetrand van de hairweave is handgeknoopt en daardoor flinterdun dit resulteert in een onzichtbare en natuurlijke look. Het is niet te onderscheiden van het eigen haar. Het kan ingezet worden door middel van de vlecht- microringen- of de invisible-techniek. Bij deze technieken wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen. Hierdoor is het dus absoluut veilig en niet schadelijk voor het eigen haar.

Het haar van Natural Hair Company is onderworpen aan een zeer streng selectieproces, alleen het allerbeste haar komt in aanmerking. Het is 100% humanhair en remy gesorteerd. Het haar is afkomstig uit Rusland en Mongolië. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit dat vrijwel identiek is aan Europees haar. Het haar is sterk van structuur, mooi en vol van aanzet tot punt. Bij de juiste verzorging heb je 9 maanden tot een jaar plezier van je haar. Omdat het haar niet meer gevoed wordt van binnen uit heeft het wel extra verzorging nodig.

Wij passen de kleur van je hairweave altijd aan op je eigen haarkleur. Door middel van diverse kleuren te gebruiken zal het perfect blenden met je eigen haar. Ook hebben wij hairweaves in balayage en rootshadow kleuren. Dus voor iedereen de perfecte match.

alle prijzen