PRIJSWIJZIGING 2023

Lieve jij,

Hopelijk heb je kerst gevierd zoals jij het graag wou.

Het afgelopen jaar, vooral de laatste maanden, zijn de kosten voor bijna alles gestegen. De afgelopen periode hebben jullie ons er misschien al over horen praten. Bernadette heeft de salon en alles wat we doen onder de loep genomen. Nesteldrang?

Zo heeft ze ook een salon analyse laten maken om te zien of onze prijzen overeenkomen met de gestegen onkosten. En helaas is ze tot de conclusie gekomen dat niet alle prijzen toereikend waren.

Daarom zullen onze prijzen worden gewijzigd per 1 januari 2023.We vinden het wel zo eerlijk dit van te voren te melden, zodat je niet voor verassingen komt te staan als je straks bij ons bent.

Onze nieuwe prijslijst vind je HIER

En zoals je van ons gewend bent, krijg je voordat we met een kleurbehandeling starten een prijsopgaaf. Wil je graag van te voren weten hoeveel en of jouw (kleur)behandeling in prijs is gestegen? Stuur ons gerust een appje of e-mail. Hier zullen we dan na onze vakantie (vanaf 3 januari) op antwoorden.

Door deze prijswijziging kunnen wij, zoals je van ons gewend bent, de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen en heerlijke koffies blijven schenken in een warme salon.

Hopelijk hebben we je zo voldoende geïnformeerd.

We wensen je een fantastische, liefdevolle jaarwisseling!

Veel liefs, Bernadette, Lotte, Anke, Danique & Quinty

TIJDELIJKE KLANTENSTOP

Misschien heb je ons er al over horen praten in de salon of heb je de geruchten al gehoord.

Vanaf vandaag, maandag 3 oktober 2022, hebben we een (tijdelijke) klantenstop ingevoerd. Ja, het klinkt heftig, maar het is helaas nodig. We willen graag de tijd voor iedereen nemen, geen concessies doen in onze services en we willen vooral onze relaxte werksfeer behouden.

Zoals de meesten van jullie onderhand wel weten komt het zwangerschapsverlof van Bernadette steeds dichterbij. En omdat door omstandigheden onze, erg leuke, nieuwe collega helaas pas in april kan beginnen. Moeten Lotte, Anke, Danique en Quinty het tijdelijk met z’n vieren opvangen. En dit lukt helaas niet als ons klantenbestand steeds groter wordt. En ja, het voelt heel dubbel, want we willen graag groeien en iedereen blij maken, maar niet ten kosten van onze lieve trouwe klanten en onszelf.

Gelukkig is het maar tijdelijk, vanaf april 2023 zullen we weer nieuwe klanten toelaten.

Quinty is sinds kort 3 dagen in de salon en wordt klaargestoomd om jullie te voorzien van prachtige kleuren, goed gestyled haar en om iedereen straks maximaal te ondersteunen.

Wat houdt zo’n klantenstop precies in?

 

Ben je regelmatig bij ons in de salon?

No worries, je kunt gewoon, zoals je gewend bent, een afspraak maken in de salon, online of telefonisch. Voor jou veranderd er niets.

Ben je nog nooit bij ons geweest? Of is het langer dan een jaar geleden dat je bij ons was?

Helaas moeten we je dan teleurstellen. Het is voor jou niet mogelijk om een afspraak te maken bij ons in de salon. Maar, vanaf april is dit weer mogelijk. Dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Ben je nieuw, heb je al een afspraak staan en heb je deze ingepland voor 3 oktober 2022?

Geen zorgen, jouw afspraak mag gewoon doorgaan. En ja, je mag ook een vervolgafspraak plannen.

Hoe maak ik een afspraak bij Bernadette?

 

Zoals je misschien al gezien hebt is het niet mogelijk om online een afspraak in te plannen bij Bernadette. Dit kan momenteel alleen telefonisch, bel naar 0645420581. Geen zorgen, ze voelt zich heel goed en er zijn nog voldoende plekjes de komende tijd, dus bel gerust.

We delen regelmatig open spot op onze social media accounts. Dus houdt deze goed in de gaten als je graag snel geholpen wil worden.

Ook werken we nog steeds met een wachtlijst. Heb je een afspraak, maar wil je graag eerder? Laat het ons dan weten, dan bellen we je als er een spot vrij is gekomen.

Is het niet helemaal duidelijk? Of heb je vragen? Stel ze gerust, we staan graag voor je klaar!

Liefs,
Bernadette, Lotte, Anke, Danique & Quinty!

NEW

YES, onze nieuwe website staat online. Wat vind jij ervan??

Mocht je een paar schoonheidsfoutjes of typfouten vinden? Laat het vooral weten, soms ben ik bedrijfsblind en heb ik een beetje hulp nodig.

En omdat ik er door onze nieuwe website achter kwam dat ik echt veel te weinig mijn best doe om onze blog up to date te houden, ben ik er nu weer met een nieuwe blog.

Plan jij altijd direct een nieuwe afspraak?

Zoals je misschien gemerkt hebt, is onze wachttijd langer dan normaal. We vinden het echt super fijn dat er zoveel mensen zijn die graag bij ons in de stoel plaats nemen, maar helaas zorgt dit voor een langere wachttijd. We doen wat we kunnen, maar willen graag voor iedereen de tijd nemen. En willen je daarom vragen om direct een nieuwe afspraak te plannen als je bij ons de salon bent, zo ben je verzekerd van een plekje en hoeven wij je niet mede te delen dat het nog even duurt voor je geknipt kunt worden. Knippen heeft een wachttijd van ongeveer 2 weken en kleuren ongeveer 3/4 weken.

En dan komt ook nog de mededeling dat kerst sneller is dat je denkt. Onze agenda stroomt al behoorlijk vol. Dus heb je nog geen afspraak staan voor de feestdagen? Boek deze snel in, want we vinden het erg vervelend om je teleur te moeten stellen. Een afspraak maken kan, zoals je van ons gewend bent via onze website en telefonisch.

Boek je altijd online je afspraak in dan kom je er achter dat je (tijdelijk) bij mij (Bernadette) geen afspraak kunt maken. Dit kan momenteel alleen telefonisch. Ik heb nog genoeg plek de komende tijd, maar heb graag zelf mijn agenda in de hand.

En wist je dat Quinty, ons aanstormende talent, nu 3 dagen bij ons werkt. Ze is dit jaar overgestapt naar BBL en zal de komende tijd volop trainen. Ze zoekt geregeld modellen, dit zullen we delen op onze social media kanalen. Maar je mag jezelf natuurlijk ook van te voren aanmelden als model, stuur ons dan een berichtje of bel naar de salon en vraag naar Quinty.

Er zijn nog meer leuke en spannende ontwikkelingen, maar voor vanavond laat ik het hierbij. Ik beloof dat ik jullie snel weer op de hoogte zal houden en niet weer pas als er een nieuwe website is.

Fijne avond!

Liefs, Bernadette