27 september 2022 | Door Bernadette

NEW

YES, onze nieuwe website staat online. Wat vind jij ervan??

Mocht je een paar schoonheidsfoutjes of typfouten vinden? Laat het vooral weten, soms ben ik bedrijfsblind en heb ik een beetje hulp nodig.

En omdat ik er door onze nieuwe website achter kwam dat ik echt veel te weinig mijn best doe om onze blog up to date te houden, ben ik er nu weer met een nieuwe blog.

Plan jij altijd direct een nieuwe afspraak?

Zoals je misschien gemerkt hebt, is onze wachttijd langer dan normaal. We vinden het echt super fijn dat er zoveel mensen zijn die graag bij ons in de stoel plaats nemen, maar helaas zorgt dit voor een langere wachttijd. We doen wat we kunnen, maar willen graag voor iedereen de tijd nemen. En willen je daarom vragen om direct een nieuwe afspraak te plannen als je bij ons de salon bent, zo ben je verzekerd van een plekje en hoeven wij je niet mede te delen dat het nog even duurt voor je geknipt kunt worden. Knippen heeft een wachttijd van ongeveer 2 weken en kleuren ongeveer 3/4 weken.

En dan komt ook nog de mededeling dat kerst sneller is dat je denkt. Onze agenda stroomt al behoorlijk vol. Dus heb je nog geen afspraak staan voor de feestdagen? Boek deze snel in, want we vinden het erg vervelend om je teleur te moeten stellen. Een afspraak maken kan, zoals je van ons gewend bent via onze website en telefonisch.

Boek je altijd online je afspraak in dan kom je er achter dat je (tijdelijk) bij mij (Bernadette) geen afspraak kunt maken. Dit kan momenteel alleen telefonisch. Ik heb nog genoeg plek de komende tijd, maar heb graag zelf mijn agenda in de hand.

En wist je dat Quinty, ons aanstormende talent, nu 3 dagen bij ons werkt. Ze is dit jaar overgestapt naar BBL en zal de komende tijd volop trainen. Ze zoekt geregeld modellen, dit zullen we delen op onze social media kanalen. Maar je mag jezelf natuurlijk ook van te voren aanmelden als model, stuur ons dan een berichtje of bel naar de salon en vraag naar Quinty.

Er zijn nog meer leuke en spannende ontwikkelingen, maar voor vanavond laat ik het hierbij. Ik beloof dat ik jullie snel weer op de hoogte zal houden en niet weer pas als er een nieuwe website is.

Fijne avond!

Liefs, Bernadette

Ander nieuws