27 december 2022 | Door Bernadette

PRIJSWIJZIGING 2023

Lieve jij,

Hopelijk heb je kerst gevierd zoals jij het graag wou.

Het afgelopen jaar, vooral de laatste maanden, zijn de kosten voor bijna alles gestegen. De afgelopen periode hebben jullie ons er misschien al over horen praten. Bernadette heeft de salon en alles wat we doen onder de loep genomen. Nesteldrang?

Zo heeft ze ook een salon analyse laten maken om te zien of onze prijzen overeenkomen met de gestegen onkosten. En helaas is ze tot de conclusie gekomen dat niet alle prijzen toereikend waren.

Daarom zullen onze prijzen worden gewijzigd per 1 januari 2023.We vinden het wel zo eerlijk dit van te voren te melden, zodat je niet voor verassingen komt te staan als je straks bij ons bent.

Onze nieuwe prijslijst vind je HIER

En zoals je van ons gewend bent, krijg je voordat we met een kleurbehandeling starten een prijsopgaaf. Wil je graag van te voren weten hoeveel en of jouw (kleur)behandeling in prijs is gestegen? Stuur ons gerust een appje of e-mail. Hier zullen we dan na onze vakantie (vanaf 3 januari) op antwoorden.

Door deze prijswijziging kunnen wij, zoals je van ons gewend bent, de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen en heerlijke koffies blijven schenken in een warme salon.

Hopelijk hebben we je zo voldoende geïnformeerd.

We wensen je een fantastische, liefdevolle jaarwisseling!

Veel liefs, Bernadette, Lotte, Anke, Danique & Quinty

Ander nieuws