03 oktober 2022 | Door Bernadette

TIJDELIJKE KLANTENSTOP

Misschien heb je ons er al over horen praten in de salon of heb je de geruchten al gehoord.

Vanaf vandaag, maandag 3 oktober 2022, hebben we een (tijdelijke) klantenstop ingevoerd. Ja, het klinkt heftig, maar het is helaas nodig. We willen graag de tijd voor iedereen nemen, geen concessies doen in onze services en we willen vooral onze relaxte werksfeer behouden.

Zoals de meesten van jullie onderhand wel weten komt het zwangerschapsverlof van Bernadette steeds dichterbij. En omdat door omstandigheden onze, erg leuke, nieuwe collega helaas pas in april kan beginnen. Moeten Lotte, Anke, Danique en Quinty het tijdelijk met z’n vieren opvangen. En dit lukt helaas niet als ons klantenbestand steeds groter wordt. En ja, het voelt heel dubbel, want we willen graag groeien en iedereen blij maken, maar niet ten kosten van onze lieve trouwe klanten en onszelf.

Gelukkig is het maar tijdelijk, vanaf april 2023 zullen we weer nieuwe klanten toelaten.

Quinty is sinds kort 3 dagen in de salon en wordt klaargestoomd om jullie te voorzien van prachtige kleuren, goed gestyled haar en om iedereen straks maximaal te ondersteunen.

Wat houdt zo’n klantenstop precies in?

 

Ben je regelmatig bij ons in de salon?

No worries, je kunt gewoon, zoals je gewend bent, een afspraak maken in de salon, online of telefonisch. Voor jou veranderd er niets.

Ben je nog nooit bij ons geweest? Of is het langer dan een jaar geleden dat je bij ons was?

Helaas moeten we je dan teleurstellen. Het is voor jou niet mogelijk om een afspraak te maken bij ons in de salon. Maar, vanaf april is dit weer mogelijk. Dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Ben je nieuw, heb je al een afspraak staan en heb je deze ingepland voor 3 oktober 2022?

Geen zorgen, jouw afspraak mag gewoon doorgaan. En ja, je mag ook een vervolgafspraak plannen.

Hoe maak ik een afspraak bij Bernadette?

 

Zoals je misschien al gezien hebt is het niet mogelijk om online een afspraak in te plannen bij Bernadette. Dit kan momenteel alleen telefonisch, bel naar 0645420581. Geen zorgen, ze voelt zich heel goed en er zijn nog voldoende plekjes de komende tijd, dus bel gerust.

We delen regelmatig open spot op onze social media accounts. Dus houdt deze goed in de gaten als je graag snel geholpen wil worden.

Ook werken we nog steeds met een wachtlijst. Heb je een afspraak, maar wil je graag eerder? Laat het ons dan weten, dan bellen we je als er een spot vrij is gekomen.

Is het niet helemaal duidelijk? Of heb je vragen? Stel ze gerust, we staan graag voor je klaar!

Liefs,
Bernadette, Lotte, Anke, Danique & Quinty!

Ander nieuws