20 juni 2023 | Door Bernadette

UPDATE

MAY THE FLOWERS REMIND US WHY THE RAIN WAS SO NECESSARY

Deze quote kwam ik vandaag een aantal keer tegen op mijn laptop. En ja hij hangt ook in de salon, maar daar lees ik hem al niet meer, omdat het zo onderhand bij het interieur hoort. Toch stond ik er vandaag even bij stil. Soms lijkt het of het universum mij iets wil vertellen, want ik heb behoorlijk wat plensbuien op de kop gehad. Maar hey, dat zorgde er wel voor dat ik kan genieten van prachtige bloemen.

Soms is regen nodig om me weer op scherp te zetten, om te weten wat echt belangrijk is en wat juist niet. Om me even wakker te maken en de automatische piloot uit te schakelen. Om er achter te komen welke personen je een paraplu aanbieden en welke je in de plenzende regen laten staan. En ja, de mensen die me in de regen lieten staan zijn gedeletet uit mijn leven, hoe moeilijk en eng ik dat ook vond.

Ik heb vorige week al een post geplaatst, om je te bedanken voor je begrip, geduld en flexibiliteit. Maar ik kan het niet vaak genoeg zeggen, ik ben iedereen echt ontzettend dankbaar!

Bedankt dat ik onder je paraplu mocht!

Yes! Ik ben volop aan het genieten van de bloemen die nu tot bloei komen! En omdat ik in zo’n goede flow zit heb ik de salon weer eens onder de loep genomen. Hier was ik natuurlijk al voor mijn verlof mee begonnen, maar ik ga nu weer lekker verder.

Er zullen komende tijd ook een aantal dingen veranderen. Zoals je misschien al weet moeten wij volgend jaar juni uit het pand waar we nu zitten. Geen zorgen, ik zie het als een kans, een kans om weer te vernieuwen, uit te breiden en een nog fijnere plek te maken voor ons als team en voor jou! Waar we naartoe gaan dat weet ik nog niet. Door alle regen ben ik tijdelijk gestopt met mijn zoektocht, ik had even rust nodig en een handdoek. Na de zomer ga ik weer verder met mijn zoektocht naar het perfecte plekje. Suggesties zijn natuurlijk van harte welkom. Dus heb je een leuk, karakteristiek pand voor me? Het liefst 100m2 of meer. Huur of koop maakt niet uit. Laat het me vooral weten.

Ook heb ik onze openingstijden onder de loep genomen. Dankjewel als je ons geholpen hebt door de enquête in te vullen, dat waardeer ik enorm. Ik ben bezig met het uitwerken hiervan en halverwege juli beslissen we als team wat we gaan veranderen. We houden je op de hoogte.

En last, but not least! Anne is de “nieuwe” sinds april. Ze is voor de leeuwen gegooid, maar vanaf dag 1 leek het alsof ze er altijd al is geweest. We moesten een half jaar op haar wachten, in verband met een concurrentiebeding, maar het was het wachten zeker waard. Begin juli wordt ze klaargestoomd om extensions te zetten en in september zal ze ook de CC1 techniek leren, een speciale krul knip techniek. Alle specialismes die Danique ook beheerst, zodat Danique eind augustus zorgeloos kan gaan genieten van haar zwangerschapsverlof.

Ben je helemaal fan van Danique? Boek dan nog snel je afspraak, want ze is pas in 2024 terug van haar verlof.

Ik houd jullie op de hoogte van alle komende ontwikkelingen en wens jullie een fijne zomerdag!

Liefs,

Bernadette

Ander nieuws