11 juli 2023 | Door Bernadette

NIEUWE OPENINGSTIJDEN

Misschien heb je ons er al eens over horen praten of hebben we het je al verteld. Vanaf 5 september zullen onze openingstijden veranderen.
De salon zal op zaterdag sluiten, maaaaaar daarvoor gaan we op maandag open van 9:00 tot 18:00.
De koopavond op vrijdag wordt verplaatst naar woensdagavond.

Denk je nu sh*t, hoe moet dat nu als ik een feestje of bruiloft heb op zaterdag?

Laat het ons weten, we vinden het super leuk om jouw haar te doen voor een feestje, daarvoor gaan we graag weer een paar uurtjes open op zaterdag.

Wij zijn super blij dat we straks op vrijdag om 18:00 uur kunnen zeggen GOED WEEKEND!!

We zijn dus vanaf 5 september de volgende uren geopend:

Maandag 9:00 - 18:00

Dinsdag 9:00 - 18:00

Woensdag 9:00 - 20:00

Donderdag 9:00 - 18:00

Vrijdag 9:00 - 18:00

Ben je benieuwd wanneer jouw favoriete kapper werkt?
Bernadette is aanwezig zijn op maandag, dinsdag en woensdag inclusief avond. Minimaal 1 keer per maand is ze op vrijdag middag in de salon.

Lotte is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag. Ook is ze er op maandag om de week.

Anke is aanwezig op dinsdag en donderdag.

Danique zal na haar verlof aanwezig zijn op woensdag inclusief avond en vrijdag.

Anne is aanwezig op dinsdag, woensdag inclusief avond, donderdag en vrijdag. Ook is ze er op maandag om de week.

Waarom nieuwe openingstijden?
Het idee om van maandag t/m vrijdag open te zijn en de zaterdag te sluiten spookte al een tijdje, een hele tijd, een jaar ofzo door mijn hoofd. Maar ik durfde de stap nooit te zetten, want wat àls en wat áls. Tot ik afgelopen november een trainingsweekend volgde en de salon goed onder de loep nam. Ik heb daar mijn ideeën besproken en kreeg alleen maar positieve feedback. Ik maakte van mijn idee een doel voor 2023 en er was geen weg meer terug toen ik mijn collega’s vroeg naar hun mening en ideeën. Mijn collega’s mochten aangeven hoe hun ideale werkweek eruit zou zien. En jij vulde (misschien) onze enquête in om ons te helpen, dankjewel!

En nu, nu kunnen we “bijna” net als veel mensen om ons heen op vrijdagavond feestjes vieren en zaterdag uitslapen, met onze gezinnen heen en weer racen voor sport, onze auto’s wassen of gewoon lekker weekend vieren met lieve mensen.

Naast de verhuizing, die binnen een jaar zal plaats vinden, zullen er voorlopig geen hele grote veranderingen meer komen hoor. Alleen subtiele, om het leuk te houden, ik ben tenslotte geen ondernemer geworden om stil te staan. En nee, ik zit nu nog in mijn “rust fase” en heb nog geen nieuw pand gevonden. Ik ga na de zomervakantie weer fanatiek opzoek naar het perfecte pand om een nog fijnere salon voor jou en ons te creëren. Suggesties zijn natuurlijk nog altijd welkom! Denk je nu, huh verhuizing? Lees dan mijn blog HIER!

Zodra er weer nieuwe ontwikkelingen zijn zal ik jullie op de hoogte houden, maar voor nu wens ik jullie en fantastische zomer vol zon en liefde!

Veel liefs,
Bernadette


Lotte, Anke, Danique & Anne

Ander nieuws